Olemme sopineet vakuutusyhtiöiden kanssa toimintatavat, joilla varmistetaan, että korjaustyö voidaan aloittaa ilman turhia viivytyksiä. Suoritamme vakuutusyhtiöiden puolesta vahinkotarkastuksen nopeasti ja itsenäisesti. Digitaalikuvat ja vaurion korjauskustannuslaskelma lähetetään aina vakuutusyhtiöön.

Käytössämme on CABAS-korjauskustannusten laskentaohjelma. Se on korjaamoiden ja vakuutusyhtiöiden yhteisesti käyttämä ohjelma, jolla varmistetaan mahdollisimman oikea kustannusarvio sekä nopea korjausluvan saanti ja korjaustyön aloitus.

Kun arvio on tehty, tiedetään vaurion kustannukset ja kaskovaurioissa voidaan päättää kannattaako maksaa vauriot itse vai käytetäänkö kaskovakuutusta. Mikäli käytetään kaskoa, vahinkoilmoituksen voi tehdä myös meillä ja me toimitamme ilmoituksen vakuutusyhtiölle. Kannattaa muistaa, että jos vastapuolen autoon on tullut vaurioita, sinun on silloinkin tehtävä vahinkoilmoitus viipymättä.

Neuvomme asiakkaitamme vahinkoilmoitusten tekemisessä ja annamme myös muuta vahinkoneuvontaa.

Toimintaohje vahingon sattuessa

Kolhun tai kolarin sattuessa vakuutusyhtiöiden käyttämä ajanmukainen kolarikorjaamomme palvelee niin korjauksissa, kuin vahinkoon liittyvissä paperitöissä ammattitaitoisesti ja nopeasti.

Vastapuolen ollessa aiheuttaja

  • Vähänkin epäselvissä vahingoissa kutsu poliisi vahinkopaikalle.
  • Merkitse itsellesi muistiin vastapuolen tiedot, rekisterinumero, vahinkopäivä, vastapuolen vakuutusyhtiö sekä todistajat.
  • Huolehdi, että vastapuoli tekee vahinkoilmoituksen omaan vakuutusyhtiöönsä ja jos mahdollista niin pyydä itsellesi kopio.
  • Kaikissa tapauksissa tarkastamme autosi korjaamollamme. Sinun ei tarvitse tarkastuttaa sitä vakuutusyhtiösi tarkastusasemalla. Voit toki käydä halutessasi tarkastusasemallakin.
  • Jos tarvitset sijaisautoa korjauksen ajaksi, niin hoidamme sen valmiiksi kun tuot autoasi korjaukseen.

Kun olet itse aiheuttaja

  • Voit täyttää vahinkoilmoituksen sähköisesti verkkopalvelussamme. Palvelumme kattaa kaikki automerkit ja vakuutusyhtiöt. Voit täyttää vahinkoilmoituksen myös korjaamollamme, kun tuot autosi meille korjattavaksi. Tässä tapauksessa toimitamme vahinkoilmoituksen vakuutusyhtiöösi tai voit toimittaa sen myös itse.
  • Vakuutusyhtiöiden yhteystiedot ovat tämän sivun alaosassa, jos haluat soittaa vakuutusyhtiösi puhelinpalveluun tai lähettää vahinkoilmoituksen suoraan vakuutusyhtiöösi. Täytä vahinkoilmoitus myös tässä tapauksessa huolellisesti.

Sähköinen vahinkoilmoitus

Vahinkoilmoituspalvelullamme on mahdollista ilmoittaa liikenne- ja autovahinkotapauksissa kaikki vakuutusyhtiöiden vaatimat tiedot sekä omalta että tarvittaessa myös toisten osapuolien osalta. Sähköinen vahinkoilmoitus korvaa paperiset tai PDF-muotoiset lomakkeet ja vapauttaa asiakirjojen skannauksiin ja kopiointeihin vaadittavasta vaivasta ja ajankäytöstä.

Tärkeintä liikenne- ja autovahinkotapauksissa henkilövahinkojen minimoinnin jälkeen on, että ajoneuvot saadaan saadaan nopeasti kuntoon ja takaisin liikenteeseen. Lisäksi InCarin mielestä tämän tulisi tapahtua kustannustehokkaasti ja asiakkaan näkökulmasta mahdollisimman vaivattomasti. Uusi vahinkoilmoituspalvelumme on yksi osa pyrkimyksiämme kohti tätä tavoitetta.

ALOITA TÄSTÄ

SÄHKÖINEN VAHINKOILMOITUS

Oletko ollut osallisena liikennevahingossa? Lähetä verkkopalvelullamme vahinkoilmoitus ja tarvittaessa myös käyttötarveselvitys meille, niin välitämme tiedot suoraan vakuutusyhtiöösi ja otamme ajoneuvosi korjauksen huoleksemme. Palvelumme kattaa kaikki automerkit ja vakuutusyhtiöt.
ALOITA TÄSTÄ

Vakuutusyhtiöiden yhteystiedot

OP-Pohjola 03 03 03 03 Ark. 8-18 Tee ilmoitus
Vakuutusyhtiö IF 010 191 818 Ark. 8-18 Tee ilmoitus
Aktia 010 550 2071 Ark. 8.30-16.30 Tee ilmoitus
Turva 010 195 108 Ark. 9-17 Tee ilmoitus
Säästöpankin vakuutukset 010 194 683 Ark. 9-17 Tee ilmoitus
Lähi-Tapiola 010 195 105 Ark. 8-18 Tee ilmoitus
Fennia 010 503 05 Ark. 8-16 Tee ilmoitus
Pohjantähti Sähköisesti Sähköisesti Tee ilmoitus
Folksam 010 80 81 88 Ark. 8.30-16.30 Tee ilmoitus
TRYG 0200 72020 Ark. 9-17 Tee ilmoitus
A-Vakuutus 03 04 05 06 Ark. 8-17 Tee ilmoitus
POP Vakuutus 010 3910 391 Ark. 9-17 Tee ilmoitus